Onze werkwijze

Onze doelstelling is altijd een kwalitatief goed en mooi product afleveren. Of dat nu een gebouw is of een onderdeel van een gebouw.

Een product dat overeenkomt met de wensen van de opdrachtgever.  Het moet ook voldoen aan onze standaard en onze garantie voorwaarden. Met andere woorden: u als opdrachtgever en wij als bouwer staan beiden achter het eind product. Door die tevredenheid bij u als opdrachtgever hopen wij dat er een langjarige relatie ontstaat, wat u zekerheid van kwaliteit geeft en bij ons voor continuiteit zorgt.

Hoe te realiseren

Dit realiseren we onder andere doordat het tekenwerk door eigen werknemers wordt gedaan. Hierdoor zijn we in staat om uw ideeën snel en vakkundig te vertalen naar een verhelderende tekening. Zo is het tijdens het hele (bouw)proces voor de opdrachtgevers duidelijk wat er gemaakt wordt. Tot in detail maar ook in het grotere geheel. Bij het kiezen van de materialen en de detaillering putten we uit onze grote ervaring en vertalen we de wensen van de opdrachtgever naar een hoogwaardig product.

"Onze doelstelling is altijd een kwalitatief goed en mooi product afleveren."

Met welke middelen

Door het toepassen van de kennis omtrent de huidige regelgeving. Dit e.v.t. al in de overlegfase verhelderen met een gedetailleerde tekening en een snelle en scherpe calculatie. Goede materialen inkopen en correct laten verwerken door onze deskundige werknemers.

Wij staan voor u klaar

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Naar contact